Workshop Handbeeld maken 1 Dag

Wil jij kennismaken met bodycasting, maar eerst ervaren wat er precies bij komt kijken? Stap dan in met een Bodycasting Basics workshop. Het is een hele mooie en creatieve instap om kennis te maken met deze realistische 3D kunstvorm. In deze workshop met max. 8 deelnemers ga je in  één dag op een laagdrempelige maar professionele manier aan de slag om een handbeeld te maken. 

?                 

 

 

We richten ons op kwaliteit, denk hierbij aan het correct bepalen van de positie, het juist mengen van het materiaal en gedegen opgieten van de mal. In de middag behandelen we na een heerlijke lunch een aantal bewerkingen en kan het beeld naar wens worden beschilderd.  Dit is een speciaal uitgeschreven workshop om kennis te maken met ons mooie werk. Samen met vriendinnen of alleen, je avontuur start bij ons.

Wat leer je in 1 dag

  • Introductie in materiaal, veiligheid en techniek.
  • Het begrijpen en werken met passend gereedschap.
  • Het maken van een gietmal en deze mal ook correct op kunnen gieten.
  • Nauwkeurig ontmallen.
  • Basic beeldbewerking.
  • Een eigen kunstwerk mee naar huis.     

 

          

 

 

Tot slot

We krijgen regelmatig de vraag of deze workshop voldoende is om alles te weten over Bodycasting. Zie deze workshopdag als een mooie kennismaking. Uiteraard is Bodycasting complex en kent het vele uitdagingen. Ook het maken van een handbeeld is complex en we kunnen niet alle technieken in 1 dag behandelen. Deze workshop gaat om het leren van de basistechniek om een handcasting te maken in een container of emmer. Natuurlijk kun je je inschrijven voor onze Masterclass opleiding. Hier komt het vervaardigen van een handbeeld in verschillende vormen (en nog veel meer) uitgebreid aan bod.

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Decided to arrange a hand casting for my husband with his mum and that so that should the day come when they are no more with us my husband would have something to remember them by. I have done many things in my life but I think this is the most special one! Petra is a wonderful young woman who made us all feel at home in her little studio, and her expertise delivered us a wonderful and long lasting memory!!

"Avril Koene-Taylor"


Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!