Coronabeleid

 

Samen, voor elkaar, daar doen we het voor…

In onze galerie en atelier kijken we altijd kritisch naar alle processen rondom veilig en hygiënisch werken. Sinds maart 2020 hebben wij onze werkzaamheden aangepast i.v.m. het Coronavirus. Sinds de eerste landelijke lockdown hebben wij het toezicht op onze werkzaamheden verscherpt. We volgen alle richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid, uw veiligheid en die van onze medewerkers staan voorop. Sinds november 2021 zijn, na een tijdelijk versoepeling in de lente- en zomermaanden, de maatregelen weer aangescherpt. Op deze pagina leggen we graag uit wat wij doen, wat u kunt verwachten en hoe u mee kunt helpen om de casting zo hygiënisch en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij hebben een groot pand, met meerdere casting ruimtes. Iedereen komt op afspraak waardoor het volstrekt veilig zal zijn om bij ons op bezoek te komen. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat we u en uw dierbaren veilig kunnen ontvangen in een privé ruimte. 

           

U bezoekt onze galerie alleen op afspraak:

 • Als u als bezoeker geen corona gerelateerde symptomen heeft, dan ontvangen wij u met liefde, gepaste afstand en met de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen. 
 • Heeft u of iemand uit uw gezelschap wel klachten dan belt u de afspraak af. We kijken graag met u verder naar een casting op een ander moment. Natuurlijk proberen wij hier enige spoed aan te geven.
 • Maak gebruik van onze hygiënische handpompen
 • We schudden geen handen, maar stellen ons natuurlijk wel netjes voor
 • Houdt 1,5 meter afstand
 • Nies en hoest in de binnenkant van uw elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Was en droog uw handen na een toiletbezoek.
 • U dient in onze galerie een mondkapje te dragen. Eenmaal gezeten in de castingruimte mag deze afgezet worden. We kijken samen wat handig is tijdens de casting en hoe we deze het beste kunnen uitvoeren.
 • Wij werken niet met het corona toegangsbewijs, tenzij de overheid dit verplicht stelt. In dat geval zullen wij u bij de voordeur vragen om deze te tonen.
 • Onthullingen zijn iets soberder dan u van ons gewend bent, worden gedaan aan de voorzijde van de galerie en mogen plaatsvinden met max. 2 personen.
 • Bij voorkeur betaalt u met pin, via bankoverschrijving of contactloos

 

Onze medewerkers dragen waar nodig (en anders mag u daarom vragen)

 • Mondkapje
 • Handschoenen
 • Tevens reinigen zij na ieder bezoek de ruimte.
 • Volg ten alle tijde de instructies van onze medewerkers op. Zij vinden de maatregel natuurlijk ook vervelend, maar ze voeren ze met veel liefde uit want tenslotte doen we het met en voor elkaar. 

 

Een bodycasting is een unieke en speciale ervaring. Juist nu, omdat hetgeen wat en wie u lief heeft, telt. Volg onze sociale media waarop we regelmatig onze laatste updates delen.

Mocht u vragen hebben over ons beleid, neem dan gerust contact met ons op.

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"