Bruisend Reeuwijk 2019 - Event

Na een succesvolle editie in 2018 is Bodycasting Nederland ook dit jaar weer op Bruisend Reeuwijk van de partij. Dit jaar, op zaterdag 7 september 2019, hebben we een mooie prominente plek gekeregen op de markt met uitzicht op het podium en de horeca gelegenheid. We kijken er naar uit om je te ontmoeten. Stap gerust op ons af en bezoek onze stand, maak kennis met onze beelden, ons team en onze werkwijze. Dit jaar is ons gehele team aanwezig, je hoeft dus ook jouw favoriete "caster" niet te missen.

 

           

Wat kun je dit jaar van ons verwachten?

  • 12 unieke castingplaatsen tegen een voordelig beurstarief
  • 4 workshops voor kinderen tot 12 jaar (inschrijving op de dag zelf voor €7,50 p.p. in groepjes van 6 - 8 deelnemers
  • babycastingen handje en voetje (vrije inloop vanaf €39,- inclusief kleuring) - enkel bij beschikbaarheid.
  • honden casting vrije inloop (enkel amuletten vanaf €22,50 inclusief kleuring) - enkel bij beschikbaarheid.  

Trek je stoute schoenen aan en kom dus gerust langs in onze overdekte stand. Met mooi weer of een regendruppel, wij maken er een onvergetelijke ervaring van. Hou er wel rekening mee dat een casting in onze studio een andere (intiemere) setting heeft.

           


Wil jij een unieke casting plek reserveren?

Eens per jaar kunnen we onze castingen tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Tijdens Bruisend Reeuwijk is ons voltallige team aanwezig om jou en je dierbaren te casten in een feestelijke setting. Reeuwijk is onze basis in het Groene Hart van Nederland en daarom pakken we enkel op deze dag ieder jaar weer uit!
Voor €99,- per hand maken we een mal, gieten we het beeld op en bieden we onze 100% exclusieve afwerking aan. Dit is inclusief een kleuring naar keuze en een houten voetplaat! Voor kinderen onder de 12 jaar geven we een extra korting. Nogmaals, hou er wel rekening mee dat een casting in onze Studio een andere (intiemere) setting heeft.

09.30 10.00 10.45
11.15 11.45 12.30
13.00 13.45 14.30
15.00 15.45 16.15
groen is vrij oranje is in optie rood is gereserveerd

Reserveer je plaats vooruit. Geef een tijd van voorkeur aan door een email te sturen naar info@bodycastingstudio.nl. We vragen enkel een aanbetaling om je reservering definitief te maken. Zo weten we zeker dat we jou echt mogen ontmoeten en niemand hoeven teleur te stellen.

          

Tot ziens op 7 september op Bruisend Reeuwijk in Reeuwijk-Brug!

 

 

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Decided to arrange a hand casting for my husband with his mum and that so that should the day come when they are no more with us my husband would have something to remember them by. I have done many things in my life but I think this is the most special one! Petra is a wonderful young woman who made us all feel at home in her little studio, and her expertise delivered us a wonderful and long lasting memory!!

"Avril Koene-Taylor"


Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!