Irene Moors en Geef mij nu Je Angst

In 2014 mochten we acht beelden maken voor het RTL4 Programma “Geef Mij Je Angst”. In dit programma hielp Irene Moors met haar team iedere aflevering iemand met een dwangstoornis of angst die zijn of haar leven beheerst.  

Aan het eind van iedere aflevering ontving de deelnemer een beeld dat is vervaardigd bij Bodycasting Nederland. Een beeld van kracht, doorzettingsvermogen en houvast. Een positieve afsluiting van iedere aflevering.

 

 

         

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!