Spieren voor Spieren € 60.000,- opgehaald

In februari en maart 2017 hebben we hard gewerkt aan dit grote project. In opdracht van Stichting Spieren voor Spieren mochten we van vele ambassadeurs (bekende sporters en kinderen met een spierziekte) een krachtig handbeeld maken. Op 1 april 2017 is op het Spieren voor Spieren Gala een recordbedrag binnengehaald tijdens een grote veiling. Onze 40 beelden brachten gezamenlijk al meer dan €60.000 op!

         

 

Spieren voor Spieren

Stichting Spieren voor Spieren is een stichting die zich al enige jaren inzet voor kinderen met een spierziekte. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Het is de missie van de stichting om een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Daar is natuurlijk veel geld voor nodig. Daarom probeert de stichting op verschillende manieren om geld in te zamelen. 

          

 

De 40 beelden zijn gemaakt van onze stevige hars. Ze hebben een bronzen kleuring gekregen met een verouderde finish. We hebben ze allemaal geplaatst op een mooi hardhouten voetplaat en een tekstgravure met de naam van de sporter en kindambassadeur. Ieder beeld heeft tevens een uniek nummer gekregen. Zo hebben we 40 unieke en bijzondere beelden gemaakt.

 

           

 

Wil je meer weten over de stichting en het mooie werk dat zij doen, neem dan gerust een kijkje op   www.spierenvoorspieren.nl

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"