Spieren voor Spieren € 60.000,- opgehaald

In februari en maart 2017 hebben we hard gewerkt aan dit grote project. In opdracht van Stichting Spieren voor Spieren mochten we van vele ambassadeurs (bekende sporters en kinderen met een spierziekte) een krachtig handbeeld maken. Op 1 april 2017 is op het Spieren voor Spieren Gala een recordbedrag binnengehaald tijdens een grote veiling. Onze 40 beelden brachten gezamenlijk al meer dan €60.000 op!

         

 

Spieren voor Spieren

Stichting Spieren voor Spieren is een stichting die zich al enige jaren inzet voor kinderen met een spierziekte. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Het is de missie van de stichting om een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Daar is natuurlijk veel geld voor nodig. Daarom probeert de stichting op verschillende manieren om geld in te zamelen. 

          

 

De 40 beelden zijn gemaakt van onze stevige hars. Ze hebben een bronzen kleuring gekregen met een verouderde finish. We hebben ze allemaal geplaatst op een mooi hardhouten voetplaat en een tekstgravure met de naam van de sporter en kindambassadeur. Ieder beeld heeft tevens een uniek nummer gekregen. Zo hebben we 40 unieke en bijzondere beelden gemaakt.

 

           

 

Wil je meer weten over de stichting en het mooie werk dat zij doen, neem dan gerust een kijkje op   www.spierenvoorspieren.nl

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!