StukTV

In oktober 2020 heeft Petra Flach de laatste droomopdracht van Thomas van der Vlugt van StukTV werkelijkheid gemaakt. Thomas wilde graag vereeuwigd worden in de vorm van een standbeeld. In een krappe week tijd heeft Petra samen met haar team van Bodycasting Nederland deze droom werkelijkheid gemaakt. De onthulling vond op geheel ludieke wijze plaats op het Museumplein in Amsterdam. De reactie van Thomas op zijn beeld zegt alles.. we zijn er zelf stiekem ook wel bijzonder trots op. 

 

Een uiterst intensief casting proces maar wat een gezelligheid... tijdens de casting met Thomas en zijn team, maar zeker ook de week erna toen het beeld tot in de finesses is afgerond tot het meesterwerk wat het nu is. Wil je het beeld zelf bewonderen? Uiteraard mocht het beeld van de autoriteiten niet blijven staan bij het RIjksmuseum op het Museumplein maar krijgt het een heel bijzondere plaats. We vertellen binnenkort waar je een selfie met Thomas kunt maken...  

 

         

 

         

   

              

       

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"