Staat er een  huwelijk op de planning? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Om de trouwdag – op een wel heel bijzondere manier – vast te leggen, zijn de beelden van Bodycasting een echte aanrader. Met een huwelijk cadeau wil je goed uit te verf komen. Bodycasting legt dit bijzondere moment van een huwelijk of jubileum vast, zodat je hier later met veel liefde en waarde op terug kunt kijken. Maak de dag van het bruidspaar onvergetelijk en geef ze een dierbaar cadeau huwelijk die zij nooit zal vergeten.

Wat is bodycasting?

Bodycasting wordt ook wel lichaamskunst genoemd. Met behulp van speciale technieken wordt het lichaam op een wel heel bijzondere wijze vastgelegd. Het is als het ware een kopie van het lichaam. Deze kunstvorm is een zeer bijzondere en unieke ambacht, die met de nodige professionaliteit uitgevoerd moet worden. Het lichaam wordt tot in detail vastgelegd en geeft een representatief en realistisch beeld. Hierdoor kunnen liefdevolle banden op een zeer bijzondere manier vastgelegd worden en een prachtige herinnering vormen aan een specifiek moment.

We krijgen vaak vragen over gipsafdrukken. Bij Bodycasting werken we echter niet met gips. Dit materiaal achten we van lagere kwaliteit, iets wat je liever niet hebt bij een bijzonder huwelijk cadeau.

De (lichaams)kunst van een goed huwelijk cadeau

De liefde staat centraal in het huwelijk. Het is een waardevol goed op een bijzondere datum. Om dit moment te koesteren, kan het zeer dierbaar zijn om dit op een fysieke manier vast te leggen. Maar hoe maak je zo’n moment tastbaar? Bodycasting is een uniek cadeau voor een uwelijk om zelfs jaren later nog veel emotionele waarde heeft. Het is een jubileum cadeau dat blijft hangen en veel gevoelens losmaakt. Wij maken graag een beeld op maat van het bruidspaar om de liefde voor elkaar te vereeuwigen. Zo zullen zij nog jaren later herinnerd worden aan dit moment en een mooie gedachte hebben bij een – levensecht – kunstwerk.

De mogelijkheden voor bodycasting als cadeau voor een huwelijk

Wilt u het bruidspaar verrassen met een indrukwekkend en vooral onvergetelijk huwelijk cadeau? Met bodycasting weet je zeker dat je het bruidspaar een unieke beleving mee zal geven. De keuze hierin is reuze. Het stel kan vastgelegd worden op de door haar gewenste manier. Een manier die bij hen past en een warm gevoel meedraagt. Wij zetten graag een greep uit de mogelijkheden voor je op een rijtje.

 • Handbeeld. In de handafdruk kan de verbintenis van het huwelijk worden vereeuwigd en als cadeau trouwen gegeven worden. Het bruidspaar kan een pose naar wens aannemen en een uniek kunstwerk creëren.
 • Exclusief en gewaagd. Zoekt het bruidspaar graag de randjes op? Dan kunnen zij ervoor kiezen om een gewaagd kunstwerk van hun lichaam te maken. Het bruidspaar wordt dan op een exclusieve manier vastgelegd.
 • Gezicht in beeld. De naam zegt het al: in dit beeld worden de gezichten van het bruidspaar op een unieke manier vastgelegd.
 • Borstbeeld. Bij dit jubileum cadeau wordt de torso of de borst vastgelegd. Een prachtig onderdeel van het lichaam.

Hoe werkt bodycasting als cadeau trouwen?

Met een jubileum cadeau of cadeau trouwen wil je indruk maken. Bodycasting legt het bijzondere moment van een huwelijk of jubileum vast. Zo draag je de herinnering niet alleen mee in je gedachten, maar ontvang je deze in een fysiek aandenken: het bodycasting kunstwerk. Er zijn ontzettend veel ideeën voor het jubileum cadeau om het moment extra bijzonder te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ballonnen, een glaasje bubbels of een high tea. Creëer jouw romantische en mooie moment om jouw partner, vrienden, familie of ouders te verrassen. Ook kan er voor een huwelijk jubileum cadeau gekozen worden voor een handenkrans met het hele gezin. Dit kan bijvoorbeeld door de kinderen gegeven worden.

Jouw ultieme jubileum cadeau bij Bodycasting Nederland

Ben jij op zoek naar hét perfecte jubileum cadeau voor een (toekomstig) bruidspaar? Bodycasting Nederland helpt je bij een bijzonder cadeau voor dit speciale moment. We hebben al veel mooie momenten vastgelegd in onze studio en denken daarom graag met je mee. Maak nu meteen een afspraak en vraag jouw idee aan via ons online aanvraagformulier. Weet je niet wat er bij je past of wil je eens sparren over de mogelijkheden? Wij adviseren je graag en vinden samen een prachtig aandenken aan dit speciale moment. Bij Bodycasting Nederland ben je aan het juiste adres voor een prachtig cadeau trouwen. Van een cadeaubon tot een compleet kunstwerk: de mogelijkheden zijn ruim.

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"