Over Ons

Bodycasting Studio Nederland bestaat in 2018 alweer 10 jaar. We zijn in de afgelopen jaren gegroeid naar een bedrijf dat voor veel mensen vanuit Nederland en daarbuiten in opdracht mag werken aan beelden op maat. We creëren de mooiste kunstwerken en we doen dat met passie. Dat is ook de reden dat mensen ons weten te vinden en dat maakt ons erg trots.

De Studio is in 2007 opgericht door Petra Flach.

Natuurlijk had het bedrijf toen een andere vorm en een andere locatie. Inmiddels zijn we de grootste full time draaiende Bodycasting Studio van de Benelux en zijn we dé plek waar we met passie unieke en tastbare beelden maken. Naast dat bieden we in onze atelier en trainingsruimte als enige Studio, dagtrainingen en een complete Masterclass opleiding aan. Zo kun je in vier dagen kennis maken met het mooie vak en leer je op een laagdrempelige wijze alle technieken. Op de eerste etage bevinden zich twee castingruimtes. Daarvan is er één ingericht voor het maken van handbeelden en kindercastingen en de grootste is geheel ingericht voor het vervaardigen van grotere lichaamsbeelden. In onze Studio tref je alle comfort aan, een lekker kopje koffie of thee staat altijd klaar.

We vertellen je graag meer over ons team, onze Studio en wat onze klanten van ons vinden. Zo krijg je een goed beeld van ons, wie we zijn, waar we voor staan en het allerbelangrijkste... wat we voor jou kunnen betekenen. Bekijk gerust één van de volgende pagina's om meer te weten te komen over ons mooie bedrijf.

 

 

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!