Over Ons

Bodycasting Nederland bestaat in 2018 alweer 10 jaar. We zijn in de afgelopen jaren gegroeid naar een bedrijf dat voor veel mensen vanuit Nederland en daarbuiten in opdracht mag werken aan beelden op maat. We creëren de mooiste kunstwerken en we doen dat met veel liefde, warmte en passie. Dat is ook de reden dat mensen ons weten te vinden en dat maakt ons erg trots.

De Studio is in 2007 opgericht door Petra Flach.

Natuurlijk had het bedrijf toen een andere vorm en een andere locatie. Inmiddels zijn we de grootste full time draaiende Bodycasting Galerie en Atelier van de Benelux. We zijn gevestigd in het mooie Bodegraven-Reeuwijk (ZH) in een centraal gelegen pand dat voorheen dienst heeft gedaan als kaaspakhuis. We zijn dé plek waar we met passie unieke en tastbare beelden maken. Op de begane grond in ons pand  kom je binnen in de galerie met lounge alwaar we zeer veel beelden hebben tentoongesteld. Je kunt je hier perfect inspireren en ideeën opdoen. Tevens zijn op de begane grond ook de verschillende casting ruimtes te vinden. De eerste etage is volledig ingericht als kantoor en atelier en hier kunnen we dan ook in alle rust en ruimte werken aan alle beelden. 

We vertellen je graag meer over ons team, onze galerie en atelier en wat onze klanten van ons vinden. Zo krijg je een goed beeld van ons, wie we zijn, waar we voor staan en het allerbelangrijkste... wat we voor jou kunnen betekenen. Bekijk gerust één van de volgende pagina's om meer te weten te komen over ons mooie bedrijf.

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"