Reviews

Wat klanten van ons vinden, dat vinden we natuurlijk heel belangrijk. Wij doen altijd ons uiterste best om te luisteren, aan te sluiten en een beeld te maken dat voldoet aan de verwachtingen. Maar niet alleen het beeld moet voldoen... ook de afspraak, de casting, de persoonlijke aandacht.... Voor ons gaat het om een totaalbeleving en wat fijn om dat terug te lezen in al onze beoordelingen.
Daar doen we het voor!

 

Diana Overeijnder-de Clerck

9 november 2016

Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

Danielle Donders

3 mei 2016

Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

Lynn van Erdewijk

11 februari 2017

Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

Check onze beoordelingen allemaal op Facebook of Google.

Hier scoren we een gemiddelde waardering van 5 sterren.

Avril Koene-Taylor

23 december 2014

Decided to arrange a hand casting for my husband with his mum and that so that should the day come when they are no more with us my husband would have something to remember them by. I have done many things in my life but I think this is the most special one! Petra is a wonderful young woman who made us all feel at home in her little studio, and her expertise delivered us a wonderful and long lasting memory!!

Denise van der Ploeg

7 februari 2017

Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

Charlotte Pijper

9 mei 2017

Mijn operatie werd een week vervroegd maar alsnog kon ik de avond voor mijn operatie terecht bij Bodycasting Studio om een mooie borstenafdruk te laten maken.

Wat een leuke en gezellige avond was het, voelde mij volledig op mijn gemak door de dames van de Bodycasting Studio. Vandaag mijn borstenbeeld opgehaald, wat een prachtig resultaat! Bedankt voor deze eeuwige herinnering!

Sylvana Mol

31 augustus 2017

Pure kunst!

Woorden schieten te kort als we onze geheime missie moeten beoordelen! Niet alleen het eindresultaat is onverwoordbaar mooi, de sfeer, de aandacht, geduld en passie voor de kinderen en helemaal jullie gehoor naar onze wensen en schema voor onze jonge kunstenaar van een paar maanden is echt uitmuntend! Super bedankt! Jullie zijn geweldig!

Fam. Boekholt

15 juni 2017

Supergoede service. Super leuke personeel en het ontwerp is prachtig.

Als wij een 10 konden geven hebben ze dat zeker verdient wij gaan genieten van onze 4 handen en het werk wat jullie als personeel hebben vericht.

Anita Roestenburg-van Elsen

30 maart 2016

Vandaag onze handenkrans opgehaald. IK kan alleen maar zeggen GEWELDIG… De ontvangst met Valentijn, en nu weer met het ophalen gewoonweg geweldig, ik raad daarom ook iedereen aan om zo iets moois te laten maken ….. zo speciaal !!!!!!

Helaas kan ik niet meer sterren geven dan vijf maar van mij krijgen jullie 10 plus een knuffel van ons drieën, hartstikke bedankt !!! XXXxxx Albert, Anita en Michel Roestenburg.

Brigitte Tjarks

18 januari 2016

Als je merkt dat je nieuwe gezinssituatie zoveel verbondenheid heeft was de bodycastingstudio voor mij een droom. Een tastbaar teken van onze verbondenheid. Ik kreeg t kado van mijn kanjers… het speciale teintje werd eraan gegeven door Petra en haar team!!! Als je niet alleen op zoek bent naar een speciale herinnering… maar ook naar team die dat gevoel versterkt en terug weet te laten komen in iets unieks… dan moet je zeker contact met ze opnemen!!! Dank je wel… 

Wil jij ons beoordelen en anderen laten weten wat wij doen?

We waarderen het heel erg als je daar de tijd voor wilt nemen.

Dit kan via Facebook, Google of onze email.

Marianne Kuijper

26 oktober 2016

Petra is geweldig!

Zorgzaam, betrokken en geweldig resultaat!

Wat een kunstenares!

Francis Boom

27 mei 2016

Prachtig handbeeld laten maken voor onze dochters.

Het eindresultaat is nog mooier dan ik had gehoopt. Tijdens de casting heel gastvrij, vriendelijk ontvangen. De kinderen vonden het daardoor ook minder spannend.

Ik kan het iedereen aanraden! Een uniek beeld van dit moment en mooi voor de toekomst.

 

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!