Een prijsindicatie van onze bijzondere beelden

Bodycasting, ook voor jou bereikbaar

Een prachtig beeld van je handen of lichaam, dat is waar Bodycasting Nederland voor staat. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om een emotioneel moment vast te leggen in een tastbaar en blijvend beeld. Al onze materialen zijn uitvoerig getest. Ook voor een basisbeeld gebruiken we onze beste materialen. Natuurlijk kun je een beeld uitbreiden met duurdere materialen en bewerkingen. Daardoor kun je een beeld zo basic of exclusief maken als je zelf wilt.

Sinds 2009 zijn wij in Nederland dé plek waar je een persoonlijk bodycasting beeld kunt laten vervaardigen. Ieder beeld is gemaakt met 100% handwerk en een goede dosis liefde en aandacht. We maken een beeld op maat, afgestemd op jouw wensen. Hierdoor is het lastig om een standaard prijslijst te hanteren, we hebben namelijk nog nooit een zelfde beeld twee maal gemaakt. Wil je een gerichte en duidelijke offerte ontvangen, mail dan je uitgebreide wensen naar ons door. We pogen er altijd naar om op werkdagen binnen 24 uur jouw vragen beantwoord te hebben.

Baby en kind beelden

- Baby handje of voetje (1x) tot 1 jaar - vanaf €99,00

- Baby handje of voetje (2x) tot 1 jaar - vanaf €179,00

- Baby handje of voetje (4x) tot 1 jaar - vanaf €339,00

  (bij oudere baby's, dreumesen of peuters liggen de prijzen iets hoger)

 

- Baby handje/voetje, twee beeldjes in 3D lijst met kleuring - vanaf €250,00

  (laat je inspireren en informeren in onze galerie naar alle mogelijkheden)

 

- Kindbeeld samen (2 kinderen tot 4 jaar) - vanaf €239,00

 

- Babybilletjes - vanaf €239,00

Gezin en handbeelden / beelden met huisdieren

Een handbeeld kunnen we opgieten met verschillende materialen. We hebben de beste materialen in huis en deze zijn na uitvoerig testen geselecteerd op detailweergave en stevigheid. In onze galerie en atelier onderzoeken we graag welk materiaal het beste past bij jouw eigen beeld. Er is een keuze uit hars, een gemetalliseerd beeld of echt brons. Gips is een materiaal wat veel wordt gebruikt echter wij hebben ervoor gekozen om dit ivm de relatief hoge kwetsbaarheid niet aan te bieden.

De prijs voor een handbeeld start al vanaf €279,- in het geval van een handbeeld voor twee personen. Naarmate er meer handen in het beeld komen wordt de prijs per hand iets lager. Handbeelden kunnen gemaakt worden tot wel 12 handen tegelijk. 

Prijzen zijn altijd afhankelijk van individuele wensen rondom materiaal en afwerking, leeftijd van de kinderen en de compositie / houding. We adviseren voor een handbeeld altijd te informeren naar alle mogelijkheden, we maken graag een passende offerte en denken graag mee in alle wensen. Zoek je iets geheel unieks en weet je nog niet zeker wat je wilt, wees gerust .. onze bodycasters kunnen je enorm veel inspiratie en voorbeelden laten zien in onze uitgebreide galerie.

Lichaamsbeelden

Prijzen van lichaamsbeelden zijn altijd gebaseerd op 100% maatwerk. Iedere wens en ieder beeld is anders. We werken bij Bodycasting Nederland met verschillende materialen. De wijze van bevestigen, op een voetplaat of aan de wand, de gekozen kleuring en compositie, de grootte van het beeld, eventueel met de toevoeging van armen, bovenbenen, gezicht etc. zijn allemaal factoren die de compositie en dus ook de prijs bepalen. Vraag in dit geval altijd naar een offerte en wij kunnen je hierover vrijblijvend informeren. Nog beter is het om een afspraak voor een casting of eerst een intake te maken, zodat je live alle beelden kunt bekijken en jezelf goed kunt inspireren.

Hoe ontwerpen we jouw beeld op maat?

 • We bespreken je wensen tijdens de castingafspraak
   
 • Samen maken we een voorbeeldschets van jouw beeld
   
 • Een prijs stellen we samen vast. Deze hangt af van de keuze die jij maakt over de vorm en grootte van het beeld, het gebruikte materiaal, de gekozen bewerking, plaatsing en arbeid
   
 • Pas als je volledig tevreden bent vullen we een opdrachtovereenkomst in
   
 • Zo ben je verzekerd dat jouw wensen goed zijn begrepen, wil je later iets wijzigen dan mag dit natuurlijk ook altijd nog
   

Genoemde prijzen betreffen de basiscasting, ze zijn inclusief BTW en exclusief eventuele, gekozen bewerkingen. Vraag voor je eigen kunstwerk altijd vrijblijvend een offerte of een persoonlijk gesprek aan. Aan de vermelde prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"