Casting op Locatie

Onze Bodycasting galerie en atelier in Bodegraven-Reeuwijk is gevestigd op de begane grond en is rolstoelvriendelijk. Helaas kunnen er soms omstandigheden zijn waardoor het niet lukt om naar ons toe te komen. In geval van ziekte of bij een naderend afscheid kan dan worden gekozen voor een casting op locatie. We begrijpen hoe belangrijk een laatse wens kan zijn om een blijvend en tastbaar beeld te laten maken. We doen ons best om hierin zoveel mogelijk aan te sluiten.

Zodra duidelijk is dat een casting op locatie gewenst is stemmen we duidelijk af wanneer en waar de casting plaats zal vinden. Wij nemen alles mee, het is dus niet nodig dat er op de locatie al voorbereidingen worden getroffen. Natuurlijk is het wel fijn als een ziekenhuis, verpleeghuis, begrafenisonderneming of hospice weet dat we komen en dat er toestemming is om een casting uit te voeren. Hou er rekening mee dat we even kort moeten mixen (dus water nodig hebben en kort wat herrie mogen maken). We dekken altijd alles netjes af en ruimen ook altijd alles weer netjes op. Ons doel is dan altijd om zoveel mogelijk te ontzorgen. Het moet ten allen tijde warm, comfortabel en professioneel voelen. Daar gaat om bij een casting op locatie, althans dat vinden wij. 

         

Een casting op locatie is aan te vragen zowel telefonisch, via de mail of via een aanvraagformulier op onze website. We kunnen een casting niet altijd garanderen. We moeten ook rekening houden met een redelijke afstand van ons atelier in Bodegraven-Reeuwijk, onze agenda moet het toelaten en er moet toestemming zijn van de locatie. Natuurlijk denken we altijd zo flexibel mogelijk mee en lukt een casting op locatie bijna altijd. Zodra we een akkoord hebben over tijd en locatie onvang je van ons alle benodigde informatie over wat je kunt verwachten.

Wanneer er sprake is van overlijden, dan is het in sommige gevallen nog mogelijk om een bodycasting afdruk te  maken, zonder verlies van dierbare details. Hiervoor is het wel vereist om zeer snel te handelen en wordt er doorgaans een extra groot beroep gedaan op onze flexibiliteit. Ondanks dat we ons altijd tot het uiterste proberen in te spannen, kunnen we een eventuele casting niet altijd garanderen. Neem in het geval van (aanstaand) overlijden daarom altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!