Casting op Locatie

Onze Bodycasting galerie en atelier in Bodegraven-Reeuwijk is gevestigd op de begane grond en is rolstoelvriendelijk. Helaas kunnen er soms omstandigheden zijn waardoor het niet lukt om naar ons toe te komen. In geval van ziekte of bij een naderend afscheid kan dan worden gekozen voor een casting op locatie. We begrijpen hoe belangrijk een laatse wens kan zijn om een blijvend en tastbaar beeld te laten maken. We doen ons best om hierin zoveel mogelijk aan te sluiten.

We rijden (als het kan) het hele land door

Zodra duidelijk is dat een casting op locatie gewenst is stemmen we duidelijk af wanneer en waar de casting plaats zal vinden. Wij nemen alles mee, het is dus niet nodig dat er op de locatie al voorbereidingen worden getroffen. Natuurlijk is het wel fijn als een ziekenhuis, verpleeghuis, begrafenisonderneming of hospice weet dat we komen en dat er toestemming is om een casting uit te voeren. Hou er rekening mee dat we even kort moeten mixen (dus water nodig hebben en kort wat herrie mogen maken). We dekken altijd alles netjes af en ruimen ook altijd alles weer netjes op. Ons doel is dan altijd om zoveel mogelijk te ontzorgen. Het moet ten allen tijde warm, comfortabel en professioneel voelen. Daar gaat het om bij een casting op locatie, althans dat vinden wij. 

         

 

Probeer tijdig contact op te nemen, het kan druk zijn

Een casting op locatie is aan te vragen zowel telefonisch, via de mail of via een aanvraagformulier op onze website. We kunnen een casting niet altijd garanderen. We moeten ook rekening houden met een aantal zaken. Deze spreken we ook met je door tijdens de aanvraag.

 • De haalbaarheid van de casting (zijn we echt op tijd)
 • Is onze dienst ook passend, gaat het om een aanvraag waarin we ook een casting kunnen doen?
 • Hebben wij een Bodycaster beschikbaar en is onze Bodycasting Auto beschikbaar.
 • We komen overal, maar zijn op de gewenste dag en tijd mogelijk al elders in Nederland. Beschikbaarheid hangt af van onze agenda en eerdere aanvragen. 

 

Natuurlijk denken we altijd zo flexibel mogelijk mee en lukt een casting op locatie bijna altijd. Zodra we een akkoord hebben over tijd en locatie onvang je van ons alle benodigde informatie over wat je kunt verwachten. Wanneer er sprake is van aanstaand overlijden, dan is het in sommige gevallen nog mogelijk om een bodycasting afdruk te  maken. Hiervoor is het wel vereist om zeer snel te handelen en wordt er doorgaans een extra groot beroep gedaan op onze flexibiliteit. Ondanks dat we ons altijd tot het uiterste proberen in te spannen, kunnen we een eventuele casting niet altijd garanderen. In het geval van daadwerkelijk overlijden zullen wij de casting niet meer uitvoeren. Neem daarom altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"