Casting op Locatie

Onze Bodycasting Studio is gevestigd op de begane grond en is rolstoelvriendelijk. Helaas kunnen er soms omstandigheden zijn waardoor het niet lukt om naar onze Studio toe te komen. In geval van ziekte of bij een naderend afscheid kan dan worden gekozen voor een casting op locatie. We begrijpen hoe belangrijk een laatse wens kan zijn om een blijvend en tastbaar beeld te laten maken. We doen ons best om hierin zoveel mogelijk aan te sluiten.

Zodra duidelijk is dat een casting op locatie gewenst is stemmen we duidelijk af wanneer en waar de casting plaats zal vinden. Wij nemen alles mee, het is dus niet nodig dat er op de locatie al voorbereidingen worden getroffen. Natuurlijk is het wel fijn als een ziekenhuis, verpleeghuis of hospice weet dat we komen en dat er toestemming is om een casting uit te voeren. Hou er rekening mee dat we even kort moeten mixen (dus water nodig hebben en kort wat herrie mogen maken). We dekken altijd alles netjes af en ruimen ook altijd alles weer netjes op.

         

Een casting op locatie is aan te vragen zowel telefonisch, via de mail of via een aanvraagformulier op onze website. We kunnen niet altijd een casting garanderen. We moeten ook rekening houden met een redelijke afstand van onze Studio in Reeuwijk, onze agenda moet het toelaten en er moet toestemming zijn van de locatie. Natuurlijk denken we altijd zo flexibel mogelijk mee en lukt een casting op locatie bijna altijd. Zodra we een akkoord hebben over tijd en locatie onvang je van ons alle benodigde informatie over wat je kunt verwachten.

 

 

 

 

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


Decided to arrange a hand casting for my husband with his mum and that so that should the day come when they are no more with us my husband would have something to remember them by. I have done many things in my life but I think this is the most special one! Petra is a wonderful young woman who made us all feel at home in her little studio, and her expertise delivered us a wonderful and long lasting memory!!

"Avril Koene-Taylor"


Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!