Op zoek naar een manier om een lichaamsdeel te vereeuwigen? Lifecasting biedt een unieke gelegenheid om jouw lichaam – samen of alleen – vast te leggen. Kort gezegd is dit een beeld van het menselijk lichaam. Bij Bodycasting Nederland maak jij een lifecasting van jouw lichaam. Ons doel? Dat jij met een nog grotere glimlach de deur uitloopt én een prachtig kunstwerk rijker bent. Sterker nog: een kunstwerk die symbool staat voor jouw leven.

 

Wat is lifecasting?

Bij lifecasting maken we als het ware een kopie van jouw lichaam. Dit doen we door een mal te nemen van het door jou gekozen lichaamsdeel, denk bijvoorbeeld aan het gezicht, een hand of de billen. Het unieke aan dit kunstwerk is dat deze op ware grootte gemaakt wordt. Het geeft dus een zeer realistische en natuurgetrouwe weergave van het lichaam, die je voor altijd vastlegt. Je kunt ervoor kiezen om het beeld alleen te maken, maar dit kan ook in gezelschap. Zo heb je de mogelijkheid om jouw familie of vriendengroep op een wel heel unieke manier vast te leggen: een kunstwerk die je voor altijd bij je draagt en je herinnert aan een speciaal moment.

 

Leg jouw herinnering vast met lifecasting

Lifecasting is niet zomaar een kunstwerk: het is een herinnering. Je legt een bijzondere moment vast in een uniek beeld. Met lifecasting krijg je de kans om een speciale gebeurtenis in jouw leven op een excentrieke wijze vast te leggen. Dit kunnen momenten zijn die een bijzondere lading hebben, maar simpelweg ook omdat je trots bent op je lichaam. Bij speciale gebeurtenissen kun je denken aan:

Staat er een bijzonder moment voor de deur? Ben jij op zoek naar hét perfecte cadeau voor een dierbare? Of wil jij simpelweg je eigen lichaam op een unieke wijze eren? Kom gerust eens bij ons langs voor een speciale lifecasting.

 

Jij hebt de leiding bij de lifecasting

Bij Bodycasting vinden we het onwijs belangrijk dat jouw lifecasting volledig naar wens verloopt. Het is notabene een kunstwerk die je voor de rest van je leven bij je draagt. Jij bent het model én de fotograaf. Je hebt de volledige leiding over de lifecasting en bepaalt hoe het kunstwerk wordt vormgegeven. Jouw wensen staan voorop. Ieder mens is uniek en verdient een kunstwerk dat dit meer dan alleen uitstraalt: je moet het kunnen voelen. Door vooraf de mogelijkheden uitgebreid door te nemen, ontdek je wat er bij jou past. Het is een bijzonder moment, waar wij graag alle tijd voor nemen. Zo maken we van jouw lifecasting een moment voor het leven.

 

Lifecasting: een waardevol moment in detail

Onze lifecasting beelden bevatten een extreem hoge mate van detail en worden gemaakt op ware grootte. Hierdoor krijg je een lichaamsmal die als het ware een spiegel vormt van jouw lichaam. Met speciaal geselecteerde materialen leggen we jouw lichaam op een levensechte wijze vast. Je ontvangt dus een 3D lichaamskopie die naar alle wensen ontwikkeld wordt. Let echter wel op: het is belangrijk dat je een lifecasting door een echte professional laat uitvoeren. Het is een beeld die je meeneemt voor het leven en dus met de nodige ambacht gemaakt moet worden. Door onze jarenlange ervaring helpen wij je graag bij een gewenst lichaamsbeeld, voorzien van de mooiste en meest unieke details.

 

Maak nu jouw afspraak voor een lifecasting

Wil jij een bijzonder moment voor altijd vastleggen? Bodycasting Nederland is gespecialiseerd in lichaamskunst en helpt je bij jouw unieke kunstwerk. Graag nemen we eerst jouw wensen met je door. Misschien heb je al precies in je hoofd hoe het kunstwerk eruit moet zien. Heb je nog geen idee? Geen probleem! We nemen graag de mogelijkheden met je door en geven je alle creativiteit die je nodig hebt. Met lifecasting creëer je een kunstwerk voor het leven.

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"