Gezicht in beeld en borstbeeld

Soms is er een bijzondere reden, een project of uniek idee waarom je juist van dat meest herkenbare gedeelte van jouw lichaam een mooi beeld wilt laten maken. We maken beelden van het gezicht om zoveel verschillende redenen. Bovenal omdat het gewoon echt uniek en prachtig is. Het vormt een waar statement in huis. Iets waar je met recht trots op mag zijn en waar je elke keer weer opnieuw van gaat genieten.

Bekijk onze fotogalerij met beelden van het gezicht en borstbeelden

Borstbeeld

Wanneer mogen we jou ontmoeten?

Borstbeeld Klassiek

Jouw unieke hoofd als kunstobject

Hoofd in Beeld

Ideaal voor een eigen kunstobject

Op handen gedragen

Samen verbonden in één beeld

Zusjes in beeld

Verbonden als cadeau voor ouders

Gezichtskunst

Een uniek kunstobject van jezelf

In veilige handen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een bodycasting van het hoofd helemaal niet eng is. Toch hebben we de stelregel dat we deze bodycasting enkel uitvoeren bij volwassenen (18+). Dat heeft simpelweg met veiligheid en verantwoordelijkheid te maken. Een bodycasting van het gezicht leggen we uitvoerig uit en we begeleiden je hierbij stap voor stap. Wij durven wel met zekerheid te zeggen... "je hoofd is bij ons in goede handen". Het team vrouwelijke bodycasters van Bodycasting Nederland én kunstenares Petra Flach werken samen om jouw beeld van jouw lichaam te vervaardigen. Bij een casting afspraak leggen we jouw wensen vast en we vertellen hoe het precies werkt. Aansluitend maken we de mal en leggen we in feite het gezicht vast. In de daaropvolgende weken wordt het kunstwerk volledig naar wens afgewerkt, zoals besproken tijdens de casting afspraak. 

      

Door te kiezen voor een gewenste compositie, een passende bewerking en voetplaat of zuil, kun je je eigen beeld een unieke uitstraling geven. Het is ook mogelijk om de beelden zo te behandelen dat deze buiten geplaatst kunnen worden. 

 

 

Kunstwerken van Petra Flach

Afhankelijk van jouw wensen qua type beeld en compositie kan het ook zijn dat Petra Flach jou zelf gaat begeleiden bij de creatie van jouw persoonlijke kunstwerk. Met meer dan 15 jaar ervaring is zij dé expert als het gaat om bodycasting kunstwerken. Lichaamsbeelden van Petra Flach staan bekend om hun high detail weergaves en exclusieve finishes. Ieder huidlijntje is te zien, geen deukjes, geen bobbeltjes en geen vervormingen. Pas als je weet waar je op moet letten, dan zie je ook het verschil én de hand van een echte kunstenaar. Bij een kunstwerk dat eenmalig een reflectie van jezelf moet zijn, ga je uiteindelijk ook voor het beste. Om je een idee te geven, kun je  hier een selectie vinden van haar eigen werk. Mogelijk inspireert het jou in de keuze voor jouw beeld.

We helpen je dus graag verder om je unieke beeld te realiseren. Dit kan al direct tijdens de eerste castingafspraak, maar het is ook prima om eerst een oriënterend gesprek in te plannen.

 

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"