Zwanger in beeld

Je bent zwanger (Gefeliciteerd!) of kent iemand die zwanger is. Een beeld van je zwangere buik is een waardevolle herinnering aan negen maanden trots! In onze galerie maken we een mooie en gedetailleerd zwangerschapsbeeld op ware grootte naar wens. We vinden exclusiviteit belangrijk en gaan bijzondere projecten niet uit de weg. We doen er alles aan om jouw zwangere buik op een speciale wijze te vereeuwigen. Onze buiken zijn standaard zeer hoogwaardig afgewerkt. Hierbij is houding en keuze van materialen erg belangrijk, maar door de werkwijze en afwerking zie je dat je buik op een vakkundige wijze is vereeuwigd.

Bekijk onze fotogalerij met zwangerschapsbeelden

Zo gewenst en welkom...

Klassiek in zilver & mangaan

In het moment gevangen

Dat mooie veranderende lichaam...

Zwanger & Kunst

Samen genieten van die mooie zwangere buik

In liefde gevangen

Prachtig zwanger... 

Twee handen op...

Koester deze momenten...

Een nieuw begin...

Een moment om bij stil te staan.

Zwangerschapskunst

Negen magische maanden.

Rond en Zacht

Niet alles te zien...

Zwanger in Beeld

Zwangerschap voor altijd vereeuwigd...

Nieuw leven...

Je groeit groter met de dag...

Met het hele gezin...

Kijk naar die details!

Bol buikje...

Wat prachtig rond...

Ben je al overtuigd?

Hierboven heb je een goed beeld gekregen van hoe een beeld van jouw zwangerschap, of de zwangerschap van je partner een permanent aandenken kan zijn aan deze bijzondere periode en jullie kind. Wil jij dat "once in a lifetime" moment van jouw zwangere buik vastleggen in beeld? Dan durven wij met zekerheid te zeggen... "je bent bij ons in goede handen voor jouw eigen unieke kunstwerk". Het team vrouwelijke bodycasters van Bodycasting Nederland én kunstenares Petra Flach werken samen om een beeld van jouw zwangere buik te vervaardigen. We begrijpen heel goed dat een bodycasting spannend kan zijn. Maar geloof ons, er is niets om onzeker of gespannen over te zijn. Wie jou ook begeleidt, je kunt alles bespreken en je bent in de beste en veiligste handen. Samen met jou onderzoeken wij hoe jouw ideale beeld eruit moet komen te zien. 

      

Eyecatcher in huis

Door te kiezen voor een gewenste houding, een passende bewerking en voetplaat of zuil, kun je je eigen beeld een unieke uitstraling geven. Het is ook mogelijk om de beelden zo te behandelen dat deze buiten geplaatst kunnen worden. We adviseren jullie graag over de mogelijkheden voor een beeld van een zwangere buik. Een ding is zeker. Met een op maat gemaakt beeld van de zwangerschap heb je ook een eyecatcher te pakken voor in huis of in de slaapkamer. Onze beelden krijgen vaak een prominente plek in het huis. 

 

 

3D printer

Het komt ook voor dat mensen een 3D beeldje voor ogen hebben, een beeldje van ca. 15-20cm groot. Deze beeldjes komen tot stand met behulp van een 3D printer. Deze specifieke techniek heeft geen directe relatie met bodycasting. In beginsel wordt bij bodycasting een afgietsel gemaakt van het lichaam. Daardoor ontstaat een beeld op ware grootte, voorzien van alle benodigde stevigheid en detail. 3D geprinte beeldjes worden op dit moment niet aangeboden bij Bodycasting Nederland.

Kunstwerken van Petra Flach

Afhankelijk van jouw wensen qua type beeld en compositie kan het ook zijn dat Petra Flach jou zelf gaat begeleiden bij de creatie van jouw persoonlijke kunstwerk. Met meer dan 15 jaar ervaring is zij dé expert als het gaat om bodycasting kunstwerken. Lichaamsbeelden van Petra Flach staan bekend om hun high detail weergaves en exclusieve finishes. Ieder huidlijntje is te zien, geen deukjes, geen bobbeltjes en geen vervormingen. Pas als je weet waar je op moet letten, dan zie je ook het verschil én de hand van een echte kunstenaar. Bij een kunstwerk dat eenmalig een reflectie van jezelf moet zijn, ga je uiteindelijk ook voor het beste. Om je een idee te geven, kun je  hier een selectie vinden van haar eigen werk. Mogelijk inspireert het jou in de keuze voor jouw beeld.

We helpen je dus graag verder om je unieke beeld te realiseren. Dit kan al direct tijdens de eerste castingafspraak, maar het is ook prima om eerst een oriënterend gesprek in te plannen.

 

 

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"