Bodycasting Opleiding

We zijn er trots op! Onze Bodycasting Academy is weer geopend! Het geheel vernieuwde opleidingsprogramma van 2022-2023 is bekend. De opleiding was voorheen al van een hoogwaardig niveau, maar de afgelopen periode hebben we niet stil gezeten. Zo hebben we een nieuwe trainingslocatie, een nieuw opleidingsprogramma en vele, vele extra's toegevoegd. Onze opleiding zit in een geheel nieuw jasje en misschien ben jij wel diegene die gaat deelnemen aan één van de beste Bodycasting opleidingen ter wereld!

       

 

Persoonlijke aandacht & expertise, wat wil je nog meer?

Het afgelopen corona jaar heeft onze Bodycasting Academy de deuren even moeten sluiten. Toch blijkt steeds weer dat bodycasting mensen raakt en dat de vraag naar een eigen kunstwerk sterk toeneemt. Jij bent dus ook geïnspireerd geraakt en je zou je willen verdiepen in het bodycasting vak. We hebben hiervoor een opleidingsprogramma in de vorm van verschillende modules met bijhorende certificaten. Deze zijn los te behalen, jij bepaalt je groei en expertise! Hoe ver wil jij gaan?

In iedere module leer je een andere techniek van deze prachtige kunstvorm en verdiep je je steeds verder. Ons opleidingsaanbod geven we aan gemotiveerde en getalenteerde deelnemers. Om deze prachtige kunstvorm exclusief en uniek te houden bieden we daarom beperkte plaatsen aan. Geen klaslokalen vol, maar creatief bezig zijn in kleine groepen zodat je ook de persoonlijke aandacht krijgt die jij én het bodycasting vak verdienen. Onze ervaren coaches Jorinda, Lynden en Petra (Expert & Expert Pro modules) staan voor je klaar.

       

 

Waarom zou een opleiding tot bodycaster bij jou passen?

Ben je gemotiveerd en wil je écht aan de slag, twijfel dan niet langer over het volgen van dit programma bij wereldwijd één van de grootste bodycasting experts. De academy en de experts, dat zijn wij bij Bodycasting Nederland en wij helpen je graag verder met jouw avontuur! Schrijf je in als:

 • je toe bent aan een nieuwe uitdaging/een nieuwe start.
 • je eigen 3D bodycasting kunstwerken wilt leren maken,
 • je mensen wilt ontmoeten/jezelf meer sociaal wilt inzetten.
 • je je eigen creativiteit wilt aanspreken.
 • je van betekenis wilt zijn.

 

        

 

IJzersterke trainingsmodules

We hebben een prachtig opleidingsprogramma in de vorm van verschillende modules, trainingen en certificaten samengesteld. Deze zijn los van elkaar te halen. In iedere module leer je een andere techniek van deze prachtige kunstvorm en verdiep je je steeds verder. Dit alles met de beste begeleiding en meest uitgebreide materialen. Onze trainingen krijgen Internationaal erkenning. Van Dubai tot de Antillen, van Noorwegen tot de V.S., wij hebben gecertificeerde cursisten wereldwijd opgeleid en het bodycasting virus verspreid. Jij kunt dit ook gaan doen!

       

 

Je kiest voor een opleiding bij de Bodycasting Academy van Bodycasting Nederland omdat:

 • Je wilt investeren in jezelf!
 • Je de beste ervaring en kennis wilt opdoen!
 • Je wilt dat de opleiding aansluit bij jouw mogelijkheden (want die zien we!)
 • Je steeds weer verder kunt groeien met onze extra modules! 
 • Je kiest voor een volledig verzorgd programma met lunch, overnachting en een startpakket met materialen.
 • Je kiest voor persoonlijke begeleiding van onze topcoaches!

  

 

Onze vier Power Modules

 

Jouw succes is ons succes!

We begeleiden je met passie om geweldig mooie dingen te gaan maken. Jouw groei is belangrijk voor ons, want jouw succes is ook onderdeel van ons succesverhaal. Je wilt gedegen kennis opbouwen met vertrouwen, maar jouw succes straalt ook af op ons! Bodycasting groeit snel en daarin kun jij nu je kans pakken. Steek uit boven de rest en leer het op de juiste manier. Die investering zal zich vertalen in jouw persoonlijke succes story! Wij schrijven dat eerste hoofdstuk graag samen met je. We hebben voldoende enthousiaste bodycasters opgeleid en zij vertellen je in onze brochure graag meer over hun bevlogen avontuur bij ons. 

 

        

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Vraag dan gerust onze Bodycasting Academy brochure aan. Met liefde vertellen we hierin meer over onze prachtige opleidingen en trainingen. Vraag hem nu aan!

 

 

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"