Routebeschrijving

Met eigen vervoer (Auto)

Bodycasting Nederland is binnen 5 minuten bereikbaar vanaf de snelweg A12.

Vanuit de richting Den Haag:

 • Neem afslag 12 op de snelweg (Afslag 12 Reeuwijk).
 • Na de afslag volgt u de borden Bodegraven, u passeert hierbij 2 rotondes totdat u, parallel aan de A12, op de N459 rijdt richting Bodegraven.
 • Na ca. 1,5km komt u aan bij verkeersknooppunt Bodegraven (A12 en N11) alwaar u rechts voorsorteert richting Bodegraven (let op: neem NIET de afslag N11 richting Bodegraven/Leiden en ook niet de afslag A12 richting Utrecht)
 • U volgt automatisch de weg en komt daarbij uit op de Goudseweg, richting het centrum van Bodegraven.
 • Na ca. 1,5km passeert u de spoorwegovergang en kunt u direct in de bocht die daarna volgt rechtsaf slaan naar de Burgemeester Le Coultrestraat.
 • Vrijwel aan het eind van deze charmante straat met jaren '30 woningen vindt u aan de linkerhand het voormalige kaaspakhuis alwaar wij zijn gevestigd.
 • Parkeren kunt u voor de deur. Ongeveer 30 meter verder tegenover onze galerie is een kleine parkeerhaven waar u ook gratis kunt parkeren.

 

Vanuit de richting Utrecht:

 • Neem afslag N11 op de snelweg (Leiden/Alphen aan de Rijn/Bodegraven)
 • Neem daarna de eerstvolgende afslag 12a, richting Bodegraven. Ga dus niet verder de N11 op.
 • U komt aan bij een grote rotonde alwaar u de tweede afslag neemt, richting de Goudseweg en richting het centrum van Bodegraven.
 • Na ca. 1,5km passeert u de spoorwegovergang en kunt u direct in de bocht die daarna volgt rechtsaf slaan naar de Burgemeester Le Coultrestraat. 
 • Vrijwel aan het eind van deze charmante straat met jaren '30 woningen vindt u aan de linkerhand het voormalige kaaspakhuis alwaar wij zijn gevestigd.
 • Parkeren kunt u voor de deur. Ongeveer 30 meter verder tegenover onze galerie is een kleine parkeerhaven waar u ook gratis kunt parkeren.

 

Met openbaar vervoer (Trein)

Bodycasting Nederland is lopend binnen 5 min. bereikbaar vanaf station Bodegraven.

Vanuit station Bodegraven (500m):

 • Volg de Spoorlaan voor ca. 200m richting de spoorwegovergang en neem daar de afslag naar links richting de Burgemeester Le Coultrestraat.
 • Vrijwel aan het eind van deze charmante straat met jaren '30 woningen vindt u aan de linkerhand het voormalige kaaspakhuis alwaar wij zijn gevestigd.

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"