Galerie & Atelier

Onze galerie en atelier kun je vinden in Bodegraven-Reeuwijk, vlakbij Gouda in Zuid Holland. Sinds 1 juli 2020 zijn we verhuisd naar een karakteristiek, ruim en bijzonder sfeervol pand. Dit pand heeft vroeger dienst gedaan als kaaspakhuis en is dan ook bestempeld als Rijksmonument. Je waant je direct in een historische sfeer zodra je voet over onze drempels zet. Ruim opgezet, een sfeervolle galerie, meerdere casting ruimtes, uiteraard met behoud van zoveel mogelijk historische elementen. Zonder dat we hebben willen inboeten op comfort. Parkeren kan dan ook voor de deur en is gratis. Vanuit heel Nederland en daarbuiten weten mensen de weg naar ons pand te vinden. Natuurlijk maakt ons dat heel erg trots. Bij binnenkomst ruik je al de verse koffie (of thee) en heten we je van harte welkom. We vinden het altijd leuk om meer te vertellen over ons mooie werk. Er zijn dan ook voldoende beelden te zien, zo kun je je goed oriënteren. Mocht je een kijkje willen nemen in onze galerie dan ben je altijd van harte welkom.

 

Voel je Welkom

 • Onze galerie en atelier is rolstoeltoegankelijk.
 • We hebben verschillende ruime casting ruimtes tot onze beschikking. Daardoor is privacy altijd gegarandeerd.
 • Parkeren voor de deur is gratis.
 • Heerlijke verse koffie, thee, cappuccino, latte macchiato, moccachino of voor de kinderen een chocomel of een fris in onze koffiecorner met lounge.
 • Voor kleine kinderen is er een speelhoekje in iedere casting ruimte, zo kunnen zij zich prima vermaken.
 • Vele tientallen beelden tentoongesteld in onze galerie voor de nodige inspiratie.
 • Pinnen is mogelijk en heeft onze voorkeur.

 

               

    

              


Stap gerust eens binnen

Wil je zeker zijn van een casting? Dan is het wenselijk om een afspraak van te voren te reserveren. Toch willen we ook graag dat je je vrij voelt om vrijblijvend binnen te stappen. We kunnen een casting niet altijd garanderen, maar we kunnen je altijd informeren over alle mogelijkheden en alvast heel veel uitleggen over ons mooie vak en de beelden die we in opdracht mogen maken.   

               

 

                

 

                

      

Wanneer mogen we jou ontmoeten? Tot ziens in onze Galerie en Atelier!

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"