Kom jij ook onze Masterclass XL volgen?

Zoals we eerder al aangaven is een Bodycasting Masterclass een prachtige investering in jezelf en we vinden het bijzonder dat de afgelopen jaren al zoveel mensen enthousiast zijn geworden van deze opleiding. We leren je graag de kneepjes van het vak... de échte kneepjes... Want hoe maak je nu een goede en gedegen mal van een hand, een torso of een kinderhandje. Al die tips en achtergrond informatie gaan wij je leren in ons opleidingscentrum. Je leert vaardigheden die je in staat stellen om straks zelf prachtige beelden te maken.

Is het tijd voor de volgende stap? 

Het volgen van een workshop of training is altijd mooi voor je zelfontplooiing. Maar zodra je een Masterclass opleiding hebt gevolgd bij Bodycasting Nederland ben je onderdeel van ons netwerk. Oud studenten van onze Studio die inmiddels voldoende vaardig zijn, worden regelmatig ingezet voor verschillende castingen. Wij betrekken onze oud-studenten erbij en vinden hun investering waardevol voor hun eigen toekomst, maar zeker ook voor het vak dat wij uitoefenen. Samen werken aan een gedegen netwerk van gekwalificeerde bodycasters, dat is waar wij naar streven. We ervaren dat onze klanten gaan voor kwaliteit, de hobbyist op de hoek valt vaak al snel door de mand. Jij hebt met een gedegen opleiding in ieder geval voldoende basiskennis op zak en kunt met de geleerde kennis op verschillende manieren aan de slag. Daarnaast kun je gebruik maken van ons inkoopprogramma van materialen (tegen zeer aantrekkelijke tarieven). Jij hoeft na de training dus zeker niet het wiel opnieuw uit te vinden... Echter is het wel zo dat bodycasting een investering is die veel tijd, inzet, maar ook budget van je vraagt. Hoe fijn is het dan dat jij altijd een plek hebt waar je met vragen terecht kunt?

Gemotiveerd geraakt? Vraag dan onze brochure en het inschrijfformulier aan.  

Let op: I.v.m. Corona hebben we besloten om onze opleidingen tot nader order uit te stellen. Natuurlijk zijn we aan het onderzoeken hoe we zo snel mogelijk en op een veilige wijzie op onze nieuwe locatie mensen kunnen ontvangen voor onze trainingen. Op dit moment kun je je inschrijven om in onze database te worden opgenomen. Er worden geen brochures of inschrijfformulieren verzonden. Schrijf je tevens in voor onze nieuwsbrief.  Zodra we meer weten en onze opleidingen weer hervatten zul je via deze kanalen op de hoogte worden gebracht. Natuurlijk hopen we snel weer te kunnen starten. Wie weet, tot snel!

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*

Vind je het leuk dat wij je op de hoogte houden over ons trainingsaanbod

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"