Kom jij ook onze Masterclass XL volgen?

Zoals we eerder al aangaven is een Bodycasting Masterclass een prachtige investering in jezelf en we vinden het bijzonder dat de afgelopen jaren al zoveel mensen enthousiast zijn geworden van deze opleiding. We leren je graag de kneepjes van het vak... de échte kneepjes... Want hoe maak je nu een goede en gedegen mal van een hand, een torso of een kinderhandje. Al die tips en achtergrond informatie gaan wij je leren in ons opleidingscentrum. Je leert vaardigheden die je in staat stellen om straks zelf prachtige beelden te maken.

Is het tijd voor de volgende stap? 

Het volgen van een workshop of training is altijd mooi voor je zelfontplooiing. Maar zodra je een Masterclass opleiding hebt gevolgd bij Bodycasting Nederland ben je onderdeel van ons netwerk. Oud studenten van onze Studio die inmiddels voldoende vaardig zijn, worden regelmatig ingezet voor verschillende castingen. Wij betrekken onze oud-studenten erbij en vinden hun investering waardevol voor hun eigen toekomst, maar zeker ook voor het vak dat wij uitoefenen. Samen werken aan een gedegen netwerk van gekwalificeerde bodycasters, dat is waar wij naar streven. We ervaren dat onze klanten gaan voor kwaliteit, de hobbyist op de hoek valt vaak al snel door de mand. Jij hebt met een gedegen opleiding in ieder geval voldoende basiskennis op zak en kunt met de geleerde kennis op verschillende manieren aan de slag. Daarnaast kun je gebruik maken van ons inkoopprogramma van materialen (tegen zeer aantrekkelijke tarieven). Jij hoeft na de training dus zeker niet het wiel opnieuw uit te vinden... Echter is het wel zo dat bodycasting een investering is die veel tijd, inzet, maar ook budget van je vraagt. Hoe fijn is het dan dat jij altijd een plek hebt waar je met vragen terecht kunt?

Gemotiveerd geraakt? Vraag dan onze brochure en het inschrijfformulier aan.  

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*

Vind je het leuk dat wij je op de hoogte houden over ons trainingsaanbod


Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!