Workshop, Training of Masterclass?

Zoals we eerder al aangaven is een Bodycasting Workshop, Training of Masterclass Opleiding een prachtige investering in jezelf en we vinden het bijzonder dat de afgelopen jaren al zoveel mensen enthousiast zijn geworden van ons trainingsaanbod. We leren je graag de kneepjes van het vak... de échte kneepjes... Want hoe maak je nu een goede en gedegen mal van een hand, een torso of een kinderhandje. Al die tips en achtergrond informatie gaan wij je leren in ons opleidingscentrum. Je leert vaardigheden die je in staat stellen om straks zelf prachtige beelden te maken.

Ga jij voor een basic workshop of een Masterclass? 

Het volgen van een workshop of training is altijd mooi voor je zelfontplooiing. Maar zodra je een Masterclass opleiding hebt gevolgd bij Bodycasting Nederland ben je onderdeel van ons netwerk. Oud studenten van onze Studio die inmiddels voldoende vaardig zijn, worden regelmatig ingezet voor verschillende castingen. Wij betrekken onze oud studenten erbij en vinden hun investering waardevol voor hun eigen toekomst, maar zeker ook voor het vak dat wij uitoefenen. Samen werken aan een gedegen netwerk van gekwalificeerde bodycasters, dat is waar wij naar streven. We ervaren dat onze klanten gaan voor kwaliteit, de hobbyist op de hoek valt vaak al snel door de mand. Jij hebt met een gedegen opleiding in ieder geval voldoende basiskennis op zak en kunt met de geleerde kennis op verschillende manieren aan de slag. Daarnaast kun jij gebruik maken van ons inkoopprogramma van materialen (tegen hele aantrekkelijke tarieven). Jij hoeft na de training dus zeker niet het wiel opnieuw uit te vinden... Echter is het wel zo dat bodycasting een investering is die veel tijd, inzet, maar ook budget van je vraagt. Hoe fijn is het dan dat jij altijd een plek hebt waar je met vragen terecht kunt?

Wat je ook wilt leren of voor welke workshop, training of opleiding je ook kiest, vraag onze brochure en het inschrijfformulier aan.  

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*
*

Vind je het leuk dat wij je op de hoogte houden over ons trainingsaanbod


Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Decided to arrange a hand casting for my husband with his mum and that so that should the day come when they are no more with us my husband would have something to remember them by. I have done many things in my life but I think this is the most special one! Petra is a wonderful young woman who made us all feel at home in her little studio, and her expertise delivered us a wonderful and long lasting memory!!

"Avril Koene-Taylor"


Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


Wij zijn super blij met het beeld van het handje en voetje van ons dochtertje Bente. Wat een geweldig en bijzonder resultaat!

Ook de service van het team is top!

"Denise van der Ploeg"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!