Vraag de brochure aan en schrijf je in voor de training!

Zoals we eerder al aangaven is een bodycasting training een prachtige investering in jezelf en we vinden het bijzonder dat de afgelopen jaren al zoveel mensen enthousiast zijn geworden van ons aanbod. We leren je graag de kneepjes van het vak... de échte kneepjes... Want hoe maak je nu een goede en gedegen mal van een hand, een torso of een kinderhandje. Al die tips en achtergrond informatie gaan wij je leren binnen onze Bodycasting Academy. Je leert vaardigheden die je in staat stellen om straks zelf prachtige beelden te maken.

Is het tijd voor de volgende stap? 

       

Het volgen van een training bij onze Bodycasting Academy is prachtig voor een goede en gedegen start. Zodra je een training hebt gevolgd in onze Academy ben je onderdeel van ons netwerk. Oud-studenten van ons trainingscentrum (die inmiddels voldoende vaardig zijn), worden regelmatig ingezet voor verschillende castings. Wij betrekken onze oud-studenten erbij en vinden hun investering waardevol voor hun eigen toekomst maar zeker ook voor het vak dat wij uitoefenen. Samen werken aan een gedegen netwerk van gekwalificeerde bodycasters, dat is waar wij naar streven. We ervaren dat onze klanten gaan voor kwaliteit en de hobbyist op de hoek valt vaak al snel door de mand. Jij hebt met een gedegen training in ieder geval voldoende basiskennis op zak en kunt met de geleerde kennis op verschillende manieren aan de slag. Daarnaast kun je gebruik maken van ons inkoopprogramma van materialen (tegen zeer aantrekkelijke tarieven). Jij hoeft na de training dus zeker niet het wiel opnieuw uit te vinden... Echter is het wel zo dat bodycasting een investering is die veel tijd, inzet, maar ook budget van je vraagt. Hoe fijn is het dan dat jij altijd een plek hebt waar je met vragen terecht kunt? Je avontuur start bij ons. Wij hebben er zin in!

Gemotiveerd geraakt? Vraag dan onze brochure aan.  

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*

Trainingsdagen

Bodycasting Academy organiseert het gehele jaar door allerlei bodycasting trainingen. Omdat het aantal deelnemers per training een maximum kent, wordt een overzichtelijke planning op deze pagina bijgehouden. Hierin kun je heel eenvoudig ontdekken of er nog beschikbaarheid is voor jouw favoriete training. Mocht je je willen inschrijven dan kan dat door middel van de button onderaan deze pagina. Het inschrijfformulier bevat dezelfde kalender en beschikbaarheid zodat je daar eenvoudig je inschrijving kunt voltooien.

 

Bodycasting BRONZE Basic Skills training (3 dagen)

 

23 en 24 augustus 2023 en 14 september 2023        
GESLOTEN -
volgeboekt 

11 en 12 oktober 2023 en 2 november 2023        
GESLOTEN - volgeboekt  

21 en 22 februari 2024 en 14 maart 2024
OPEN - 4 plaatsen beschikbaar

10 en 11 april 2024 en 2 mei 2024
OPEN - 6 plaatsen beschikbaar

5 en 6 juni 2024 en 27 juni 2024
OPEN - 6 plaatsen beschikbaar

25 en 26 september 2024 en 17 oktober 2024
OPEN - 6 plaatsen beschikbaar

20 en 21 november 2024 en 12 december 2024
OPEN - 6 plaatsen beschikbaar

 

Bodycasting SILVER Advanced training (1 dag)

 

5 oktober 2023        
OPEN - 4 plaatsen beschikbaar 

9 november 2023           
OPEN - 4 plaatsen beschikbaar 

21 maart 2024
OPEN - 6 plaatsen beschikbaar

4 juli 2024
OPEN - 6 plaatsen beschikbaar

24 oktober 2024
OPEN - 6 plaatsen beschikbaar


 

Bodycasting SILVER Advanced PRO (Afscheid/Rouw) (2 dagen)

 

22 en 23 november 2023        
OPEN - 3 plaatsen beschikbaar 

3 en 4 april 2024           
OPEN - 5 plaatsen beschikbaar 

30 en 31 oktober 2024           
OPEN - 5 plaatsen beschikbaar

 

Bodycasting GOLD Expert training (3 dagen)

 

16, 17 en 18 april 2024        
OPEN - 3 plaatsen beschikbaar 

12, 13 en 14 november 2024           
OPEN - 2 plaatsen beschikbaar 

 

Weet je al precies wat je wilt? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière en denk jij dat bodycasting het voor jou is? Schrijf je dan in voor onze trainingen.

 

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"