Training Afscheidsbeeld 2 dagen

Deze training is speciaal opgezet voor mensen die werkzaam zijn in de uitvaartbranche of rouwverwerking. In deze training zal gericht gewerkt worden aan het creëren van een handbeeld als laatste wens bij een afscheid. Dit kan zowel een handbeeld zijn dat wordt vervaardigd tijdens een ziekteproces, als ook een rouwbeeld ná het overlijden.

         

 

Door ons werk komen we steeds vaker in contact met uitvaartondernemers en rouwhulpverleners. Daardoor weten we inmiddels heel goed waar de behoeftes liggen. Tijdens de training komen alle belangrijke aspecten aan bod. Het gaat om verschillende vragen en uitdagingen die wij in ons werkveld tegen kunnen komen. Hierdoor kunnen we geïntereseerden de benodigde kennis én tools meegeven die direct in de praktijk kunnen worden toegepast. Het volgen van een training kan een prachtige uitbreiding zijn in een bestaand dienstenaanbod in de uitvaartbranche of rouwverwerking. 

 

 

         

 

Wat behandelen we in deze training:

  • Het maken van een basismal voor handen.
  • Het maken van twee vormen van gecompliceerde gietmallen voor handen.
  • Het voorbereiden en prepareren van de huid.
  • Het opgieten van de mallen en de uitdagingen die u tegen zou kunnen komen.
  • Het schoonmaken/bijwerken van een beeld.
  • Het afwerken van een beeld. Hoe geeft u een beeld een prachtige uitstraling.
  • En nog veel meer...

We bieden deze training aan in groepen van maximaal 6 personen. 

Speciale Brochure

Vraag onze speciale brochure aan voor de training bij afscheid en rouw. Hierin kunnen we nog gerichter informeren over deze specifieke training voor de uitvaartondernemer en rouwhulpverlener. Zonder twijfel start een nieuwe uitdaging hier. We helpen u graag op weg om nog meer van betekenis te kunnen zijn in het vak dat u dierbaar is.

 

 

 

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Decided to arrange a hand casting for my husband with his mum and that so that should the day come when they are no more with us my husband would have something to remember them by. I have done many things in my life but I think this is the most special one! Petra is a wonderful young woman who made us all feel at home in her little studio, and her expertise delivered us a wonderful and long lasting memory!!

"Avril Koene-Taylor"


Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!