Masterclass XL opleiding 

Bodycasting is prachtig en uniek, we laten je dat graag zelf ervaren! In onze Studio kun je onder begeleiding van ons enthousiaste team kennismaken met het bodycasten. Door veel te oefenen en door de juiste kneepjes van het vak te leren zul je de mooiste resultaten kunnen behalen. Om die reden bieden wij enthousiaste creatievelingen aan om een 4-daagse opleiding, de Masterclass XL, te volgen. Naast kennis en specialisme levert dit ook een mooi eindproduct op: een bijzonder beeld van jezelf of je model.

Kijk gerust verder als je meer informatie wilt over de Masterclass XL. We hebben een prachtige trainingsruimte tot onze beschikking. Tijdens alle dagen is de verzorging all-in en leer jij de basis én meer verdiepende technieken.

We ontvangen je graag zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk bodycasting is!

Masterclass Opleiding 4 dagen

Deze Masterclass XL is dé opleiding die je moet volgen als jij in de toekomst verder wil gaan met bodycasting, of het nu professioneel of hobbymatig is. 

In vier dagen behandelen we diverse casting technieken voor grote en kleine projecten en welke uitdagingen daarbij kunnen komen kijken.

Deze training wordt gegeven in onze trainingsruimte en is geschikt voor maximaal 4-5 personen.

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Vandaag ons mooie kunstwerk opgehaald bij de lieve leuke meiden!

We zijn bijzonder prettig geholpen en kunnen alleen maar positief over alles zijn! Goede communicatie, prettig contact, hele snelle service en prachtig afgeleverd werk!

Top meiden, dank jullie wel!

"Diana Overeijnder-de Clerck"


Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!