Masterclass XL opleiding 

Bodycasting is prachtig en uniek, we laten je dat graag zelf ervaren! In ons Atelier kun je onder begeleiding van ons enthousiaste team kennismaken met het bodycasten. Door veel te oefenen en door de juiste kneepjes van het vak te leren zul je de mooiste resultaten kunnen behalen. Om die reden bieden wij enthousiaste creatievelingen aan om een 4-daagse opleiding, de Masterclass XL, te volgen. Naast kennis en specialisme levert dit ook een mooi eindproduct op: een bijzonder beeld van jezelf of je model.

Opleidingen afgelast i.v.m. Corona

Sinds april 2020 hebben we i.v.m. Corona een tijdelijke stop moeten zetten op onze opleidingen. Bodycasting is een contactberoep, we werken voor en met mensen. Het aanbrengen van materiaal op een model, het samenwerken met een cursist of een beeldinspectie van je coach, het zijn allemaal onderdelen van onze opleiding die jou in nauw contact brengt met anderen. Omdat veilig werken bij ons vooraan staat, hebben wij besloten om vooralsnog onze trainingen en opleidingen uit te stellen tot nader order.

Kijk gerust verder als je meer informatie wilt over de Masterclass XL. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dat is de manier waarop wij je informeren over de herstart van onze opleidingen.

 

Masterclass Opleiding 4 dagen

Deze Masterclass XL is dé opleiding die je moet volgen als jij in de toekomst verder wil gaan met bodycasting, of het nu professioneel of hobbymatig is. 

In vier dagen behandelen we diverse casting technieken voor grote en kleine projecten en welke uitdagingen daarbij kunnen komen kijken.

Deze training wordt gegeven in onze trainingsruimte en is geschikt voor maximaal 4-5 personen.

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"