Torsobeeld of beeld van borst

Een beeld van jezelf, een eigen torso of borstbeeld is een persoonlijk kunstobject in huis. Waarom zou een 3D replica van je eigen lichaam bij jou kunnen passen? Mogelijk ben je trots op je lichaam of zit je lekker in je vel. Misschien wil je een speciaal persoon verrassen. Maar er kan ook een emotionele reden zijn, je lichaam gaat veranderen door een borstamputatie of een andere operatie, dan kun je de wens hebben om je ongeschonden lichaam nog vast leggen... nu het nog kan.

Een kunstwerk van Petra Flach

Wil jij een prachtig borstbeeld of een grotere torso? Dan durven wij met zekerheid te zeggen... "je bent bij ons in goede handen voor jouw eigen unieke kunstwerk". Kunstenaar Petra Flach werkt samen met Bodycasting Nederland om levens en lichaamskunstwerken te vervaardigen. Petra is degene die je verder begeleid in het gehele proces en zij begrijpt heel goed dat een casting spannend kan zijn. Onzekerheden en zekerheden, wensen en toepassingen, je kunt ze allemaal bespreken. Petra onderzoekt graag met jou hoe je beeld eruit moet komen te zien. Zo kun je haar een opdracht geven om een beeld van de borsten of Torso op maat te maken, maar ook kun je haar een vrije opdracht geven voor een uniek kunstwerk. Petra gaat dan (binnen door jou gegeven kaders) vrij aan de slag om een kunstwerk te maken dat je zal verbazen en emotioneren. Petra stemt een beeld altijd af op jouw wensen.

Wil je meer weten over Petra en wat zij voor jou kan betekenen?    

    

Met meer dan 15 jaar ervaring is Petra de expert als het gaat om bodycasting kunstwerken. De beelden van Petra staan bekend om de high detail weergave van haar kunstwerken. Ieder huidlijntje is te zien. Geen deukjes, geen bobbeltjes, geen vervormingen. Pas als je weet waar je op moet letten dan zie je ook het verschil en de hand van een echte kunstenaar. In een kunstwerk dat eenmalig een reflectie van jezelf moet zijn, ga je uiteindelijk ook voor het beste. Dit kan een kleine torso zijn van de nek tot net onder de borst, tot een groter torsobeeld dat ook de buik en navel meeneemt (voor grotere beelden, zie onze fotogalerij Exclusief). Door te kiezen voor een gewenste houding, een passende bewerking en voetplaat of zuil, kun je je eigen beeld een unieke uitstraling geven. De beelden van Petra zijn zeer gedetailleerd, maar er kan naar wens voor een zachtere uitstraling worden gekozen. Het is ook mogelijk om de beelden zo te behandelen dat deze buiten geplaatst kunnen worden.

We helpen je graag verder om je unieke beeld te realiseren. Dit kan al direct tijdens de eerste castingafspraak, maar het is ook prima om eerst een oriënterend gesprek in te plannen. Neem gerust contact met ons op om je verder te oriënteren of om direct jouw eigen casting te reserveren.

Ben je op zoek naar een sculptuur in opdracht, een limited edition van een specifiek beeld.... of ben je écht op zoek naar een statement piece, jouw exclusieve "one of a kind" kunstwerk, neem dan contact op via het contactformulier op de website van Petra Flach.

 

Bekijk onze fotogalerij met Borstbeelden en Torso's

Borst vooruit

Een eigen borstbeeld omdat je trots bent op je eigen lichaam. Het is iets wat we vaker zouden moeten voelen... trots zijn, eigenwaarde, de eigen schoonheid vieren, omdat jij bijzonder bent.

Dit borstbeeld is afgewerkt met onze champagne deluxe patina. Deze pigmenten geven een prachtige verdieping in alle huidlijnen en contouren. Elegant en tijdloos...

 

Borstbeeld omdat je trots bent

Terug

 

Ik wil graag een afspraak maken

 

Jezelf laten zien in een torso beeld

Je bent trots op je lichaam en dat mag je best uitstralen. Toch blijft je lichaam veranderen en blijft dit niet voor altijd in dezelfde staat. Een mogelijkheid om dit te vereeuwigen is een torso beeld: oftwel een beeld van jouw eigen borst. Wij geloven dat iedereen mag laten zien hoe zij eruit zien. Ieder lichaam is mooi op haar eigen manier. Een torso beeld is dé manier om je trotsheid te laten zien. Een torso man beeld laat de masculien zien – of deze nu wel of niet gespierd is. Je mag er zijn! Bij de vrouw zijn de borsten hét symbool van het vrouwelijk lichaam en straalt dus veel schoonheid uit. Bodycasting helpt je graag om jouw lichaam op de door jou gewenste manier vast te leggen.

 

Van torso man beeld tot vrouwelijk schoon: alles is mogelijk

Bij Bodycasting is niets te gek voor een torso beeld. Jij bepaalt het kunstwerk. Iedere houding is mogelijk. Wij denken graag met je mee en nemen graag je wensen met je door. Een stoer beeld, of juist een kwetsbare houding: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan zijn dat je al precies voor ogen hebt hoe het beeld eruit moet zien, maar dit is niet altijd het geval. Wij leggen graag de opties op tafel om je te inspireren voor een torso beeld naar wens. Zo maken wij jouw torso vrouw beeld óf torso man beeld helemaal zoals jij wilt.

 

Vereeuwig jouw lichaam in een torso beeld

Schrik jij soms ook wel eens hoe snel de tijd gaat? De jaren vliegen voorbij en je lichaam wordt iedere dag een stukje ouder. Wil jij je lichaam vereeuwigen, zodat de herinnering je altijd bij blijft? Met een torso beeld maak je de herinnering aan jouw lichaam tastbaar. Natuurlijk kun je dit met foto’s doen, maar wat is nu mooier dan een kunstwerk van jouw eigen lichaam? Een beeld op ware grootte dat jou voor altijd aan je lichaam van vandaag de dag herinnert. Een beeld van Bodycasting is niet alleen een kunstwerk, het is een herinnering die je voor altijd meeneemt. Wil jij jouw lichaam bij Bodycasting vereeuwigen in een lifecasting torso? Neem contact met ons op met de mogelijkheden. Wij helpen je graag bij een torso beeld om nooit te vergeten.

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"