Billenbeeld

Een billenbeeld of rugbeeld... waarom doen mensen dit? Mensen die een billenbeeld laten maken hebben altijd een (eigen) bijzondere reden. Ze zijn trots op hun eigen lichaam of zitten gewoon erg goed in hun vel. Ook jij krijgt misschien regelmatig te horen dat je “mooie billen” of een "lekker kontje" hebt. Mogelijk ben je zo toch gaan nadenken over een beeld van dit bijzondere lichaamsdeel.

Bekijk onze fotogalerij met billenbeelden

Kunstwerk Billen

Dit beeld is gemaakt om naar te blijven kijken. Het is zacht, rond en sprekend.

We hebben dit billenbeeld mogen bewerken met onze zacht bronzen kleuring en het een gouden finish gegeven. Het beeld is geplaatst op een ruw blok van eiken. 

Kunstwerk Billen

Terug

Durf jij het aan?

Wil jij een prachtig beeld van je billen of rug? Dan durven wij met zekerheid te zeggen... "je bent bij ons in goede handen voor jouw eigen unieke kunstwerk". Het team vrouwelijke bodycasters van Bodycasting Nederland én kunstenares Petra Flach werken samen om jouw beeld van jouw lichaam te vervaardigen. We begrijpen heel goed dat een casting spannend kan zijn. Maar geloof ons, er is niets om onzeker over te zijn. Wie jou ook begeleid, je kunt alles bespreken en je bent in de beste en veiligste handen. Samen met jou onderzoeken wij hoe jouw ideale beeld eruit moet komen te zien. 

     

Door te kiezen voor een gewenste houding, een passende bewerking en voetplaat of zuil, kun je je eigen beeld een unieke uitstraling geven. Het is ook mogelijk om de beelden zo te behandelen dat deze buiten geplaatst kunnen worden. 

 

 

Kunstwerken van Petra Flach

Afhankelijk van jouw wensen qua type beeld en compositie kan het ook zijn dat Petra Flach jou zelf gaat begeleiden bij de creatie van jouw persoonlijke kunstwerk. Met meer dan 15 jaar ervaring is zij dé expert als het gaat om bodycasting kunstwerken. Lichaamsbeelden van Petra Flach staan bekend om hun high detail weergaves en exclusieve finishes. Ieder huidlijntje is te zien, geen deukjes, geen bobbeltjes en geen vervormingen. Pas als je weet waar je op moet letten, dan zie je ook het verschil én de hand van een echte kunstenaar. Bij een kunstwerk dat eenmalig een reflectie van jezelf moet zijn, ga je uiteindelijk ook voor het beste. Om je een idee te geven, kun je   hier een selectie vinden van haar eigen werk. Mogelijk inspireert het jou in de keuze voor jouw beeld.

We helpen je dus graag verder om je unieke beeld te realiseren. Dit kan al direct tijdens de eerste castingafspraak, maar het is ook prima om eerst een oriënterend gesprek in te plannen.

 

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"