Torsobeeld of beeld van borst

Een beeld van jouw torso op ware grootte of jouw eigen borstbeeld; dat is met recht een persoonlijk kunstobject in huis. Waarom zou een beeld van je eigen lichaam bij jou kunnen passen? Mogelijk ben je trots op je afgetrainde lichaam, zit je lekker in je vel en wil je dat moment in beeld vastleggen. Of mogelijk ben je helemaal fan van het lichaam van je vriend of man en wil je dat vastleggen? Misschien wil je een speciaal persoon verrassen, gewoon omdat het kan?

Bekijk onze fotogalerij met torsobeelden van mannen

ShowTopper

Een beeld dat met veel plezier is gemaakt tijdens een interview met SBS Shownieuws van journalist/presentator Marius Looijmans op 21 mei 2018

Voorzien van een bronzen patina finish en geplaatst op een paneel van metallic & wood is het beeld een prachtig geheel geworden. Een echte Show (S)topper.

Shownieuws Marius Looijmans Beeld SBS6 Bodycasting

Terug

Fit en gezond

Je hebt jaren getraind, je hebt het gevoel dat je op de toppen zit van wat je met je lichaam wilt bereiken. Daar mag je trots op zijn. Wij zijn van mening dat je dat best mag laten zien, altijd. Natuurlijk kun je foto's maken maar een bodycasting van jouw torso, jouw eigen levensgrote beeld, dat is een kunstwerk wat je dagelijks gaat bewonderen, wat je ook dagelijks wilt aanraken, en waar je steeds weer met een trots gevoel terugdenkt aan die soms moeilijke momenten. Maar het is je gelukt... laat dit moment en gevoel vastleggen in beeld. Wij helpen je met liefde om jouw lichaam op de door jou gewenste manier vast te leggen. Het maken van een beeld van het lichaam is een proces waarbij we tijdens de casting afspraak in beginsel een mal maken van jouw lichaam. Deze afdruk vormt de basis voor het uiteindelijke beeld die in de weken daaropvolgend volledig naar persoonlijke wens wordt gestyled. We leggen jouw lijf dus vast op dat specifieke moment. Deze casting afspraak plannen we altijd wat ruimer in zodat er meer dan genoeg tijd is om alles met je door te nemen en om je comfortabel door het proces te leiden. We nemen je wensen qua compositie, pose en bewerking uitgebreid door. Uiteraard adviseren wij je ook over het materiaalgebruik en wijze van plaatsen en bevestigen. 

 

 

Kunstwerken van Petra Flach

Afhankelijk van jouw wensen qua type beeld en compositie kan het ook zijn dat Petra Flach jou zelf gaat begeleiden bij de creatie van jouw persoonlijke kunstwerk. Met meer dan 15 jaar ervaring is zij dé expert als het gaat om bodycasting kunstwerken. Lichaamsbeelden van Petra Flach staan bekend om hun high detail weergaves en exclusieve finishes. Ieder huidlijntje is te zien, geen deukjes, geen bobbeltjes en geen vervormingen. Pas als je weet waar je op moet letten, dan zie je ook het verschil én de hand van een echte kunstenaar. Bij een kunstwerk dat eenmalig een reflectie van jezelf moet zijn, ga je uiteindelijk ook voor het beste. Om je een idee te geven, kun je  hier een selectie vinden van haar eigen werk. Mogelijk inspireert het jou in de keuze voor jouw beeld.

We helpen je dus graag verder om je unieke beeld te realiseren. Dit kan al direct tijdens de eerste castingafspraak, maar het is ook prima om eerst een oriënterend gesprek in te plannen. 

   

 

Volg ons

over ons

Wie kom je tegen

werkwijze

Wat kun je verwachten

fotogalerij

Bekijk onze beelden

webshop

Bezoek onze online winkel

galerie & atelier

Waar vind je ons?

Reviews

 • Lieve mensen van Bodycasting Nederland..

  Wat is het een prachtig handbeeld geworden!! Wat een details! Het is bijna levensecht..

  Jeetje wat hebben jullie hard gewerkt! Ik ben er helemaal stil van en kan er wel naar blijven kijken.. Onwijs bedankt! 

  "Denise van der Kolk"

 • Voor Vaderdag heb ik in het verleden al eens een handje van onze dochter laten maken, onwijs gaaf geworden! Vorige week donderdag kregen wij het nieuws dat onze hond helaas ongeneselijk ziek was en dat wij onze hond vrijdag moesten laten inslapen. Ik heb direct gebeld (niet geschoten is altijd mis) en zonder twijfel mocht ik vrijdag ochtend gelijk met onze hond langskomen voor een geweldige casting! Wat ben ik dankbaar dat dit allemaal zo snel kon. Ik weet zeker dat hij prachtig gaat worden.

  Bedankt lieve meiden voor alles!

  "Laura Kooijman"

 • Vandaag hebben wij thuis een bodycasting laten doen. Morris is 9 maanden en heeft de ziekte SMARD. Wij hebben daarom een afdruk laten maken van zijn handjes en voetjes. Zo hebben wij voor altijd een mooie herinnering aan ons kleine mannetje.

  Janny kwam bij ons thuis en ze nam alle tijd die nodig was om alle wensen door te bespreken. Dat was fijn!

  Over ongeveer 8 weken mogen we het resultaat gaan zien. We vinden het erg spannend en zijn erg benieuwd!

  "Marieke Mulders Hermsen"

 • Al meerdere malen zo liefdevol ontvangen door het team van Bodycasting Nederland.

  Iedere keer worden we weer verrast door hun mooie werk dat met veel passie en liefde is gemaakt. De hand- en voetbeeldjes van de kinderen en afdrukken van mijn zwangere buik hebben een prominent plekje in huis gekregen. Als je op zoek bent naar een mooie, blijvende herinnering voor of aan welke gelegenheid dan ook, dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met dit prachtige bedrijf.

  "Denise van der Ploeg-Breedijk"

 • Vandaag een handbeeld mogen afdrukken bij Bodycasting Nederland. Wat een geweldige service! Heel persoonlijk en professioneel.

  Er werd rustig de tijd genomen om tot de beste positie te komen en alles werd duidelijk uitgelegd. Er was alle ruimte om keuzes te maken en daarmee zijn we tot onze unieke samenstelling gekomen.

  We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat het prachtig zal worden! Nogmaals heel erg bedankt..

  "Birgit Hoogenberk"

 • Vanmiddag een hele mooie casting gehad op stal met mijn paard Feikje. Dit was een bijzondere ervaring! Doordat er met veel rust, geduld en liefde werd gewerkt is het helemaal goed gekomen.

  Dames nogmaals bedankt! Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat!

  "Brenda Schouten"

 • Dit jaar gaf ik mijn opa en grote vriend voor zijn 86e verjaardag een handbeeld van ons beiden cadeau. Een tastbaar aandenken voor onze bijzondere en unieke band. Onderweg gezellige en waardevolle autogesprekken en een warm ontvangst en liefdevolle begeleiding door het team van Body Casting Nederland.  Opa genoot met volle teugen van alle aandacht van de dames van het team. Afgelopen week konden we het eindresultaat ophalen. 

  Oprecht bedankt voor de fijne momenten met jullie en het geweldige eindresultaat!

  "Joyce Sanders"

 • Lieve mensen van bodycasting,

  Wat een prachtig beeld hebben jullie voor ons gemaakt, wat een enorm waardevol bezit is dit voor ons gezin.

  Bedankt voor jullie warmte, geduld en luisterend oor.

  "Esmeralda Hoogenboom"

 • Wat was het leuk en fijn! En wat een prachtig mooi pand, met daarin prachtige body castings.

  We werden hartelijk ontvangen met een kop koffie. Alles werd stap voor stap doorgenomen, van de kleur tot materiaal keus, de pose en hoe het in zijn werk gaat. Mijn dochtertje van bijna 2 vermaakte zich prima en werd op haar gemak gesteld.

  We zijn ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat! We hebben er volop vertrouwen in dat het een pronkstuk word. Heel erg bedankt en tot snel!

  "Titia Beijmers"