Torso of Borstbeeld

Een beeld van jezelf, een eigen torso of borstbeeld is een persoonlijk kunstobject in huis. Waarom zou een 3D replica van je eigen lichaam bij jou kunnen passen? Mogelijk ben je trots op je lichaam of zit je lekker in je vel. Misschien wil je een speciaal persoon verrassen. Maar er kan ook een emotionele reden zijn, je lichaam gaat veranderen door een borstamputatie of een andere operatie, dan kun je de wens hebben om je ongeschonden lichaam nog vast leggen... nu het nog kan.

Een eigen borstbeeld als kunstwerk

Welke reden jij ook hebt, in onze Studio doen we er alles aan om je op je gemak te laten voelen. We stemmen jouw beeld af op jouw wensen. Dit kan een klein torso beeld zijn van de nek tot net onder de borst, tot een groter beeld dat ook de buik en navel meeneemt (voor grotere beelden, zie onze fotogalerij Exclusief). Door te kiezen voor een gewenste houding,een passende bewerking en voetplaat of zuil, kun je je eigen beeld een unieke uitstraling geven. Onze beelden zijn zeer gedetailleerd, maar er kan naar wens voor een zachtere uitstraling worden gekozen. Het is mogelijk om onze beelden zo te behandelen dat deze buiten geplaatst kunnen worden.

 

         

 

We helpen je graag verder om je unieke beeld te realiseren. Dit kan al direct tijdens de eerste castingafspraak, maar het is ook prima om eerst een oriënterend gesprek in te plannen. Neem gerust contact met ons op om je verder te oriënteren of om direct jouw eigen casting te reserveren.

 

Bekijk onze fotogalerij met Borstbeelden en Torso's

Torso in Brons

Een borstbeeld voorafgaand aan een borstamputatie. Het hoeft niet groot te zijn, we maken ook van een klein beeld een kunstwerk op maat.

Dit beeld is afgewerkt in diep brons met een koperen glans. Het is geplaatst op een ruwe boomschijf.

Borstbeeld voor een Borstamputatie

Terug

 

Ik wil graag een afspraak maken

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in »

fotogalerij

Bekijk onze beelden

werkwijze

Wat kun je verwachten

bodycasting

Hoe doen we dat

over ons

Wie kom je tegen

Reviews

Onder de indruk! Met passie, liefde en professionaliteit brengen ze een persoonlijk kunstwerk tot leven.  Zo ook bij ons, onze handen. De kinderen en ik hadden direct bij binnenkomst een warm gevoel.

Vanaf de voorbereiding tot aan het eindresultaat was het leuk, spannend en voor mij persoonlijk diepgaand. Het resultaat verbluffend!

"Danielle Donders"


Het laten maken van ons handenbeeld was een hele aangename ervaring!

Ze nemen alle tijd voor jou en zeker voor de kindjes.

We werden hartelijk ontvangen en er was hele fijne Valentijnssfeer. Jullie doen het geweldig! 

"Lynn van Erdewijk"


Decided to arrange a hand casting for my husband with his mum and that so that should the day come when they are no more with us my husband would have something to remember them by. I have done many things in my life but I think this is the most special one! Petra is a wonderful young woman who made us all feel at home in her little studio, and her expertise delivered us a wonderful and long lasting memory!!

"Avril Koene-Taylor"


© 2011 Bodycasting Studio Nederland | Realisatie Kjoew!